BEGELEIDING

vanhartegroen bied flexibele ondersteuning in zorginstellingen, stadsboerderijen en tuinen waar gewerkt wordt met mensen die extra begeleiding en steun nodig hebben. Met plezier vervang ik vaste tuinders/coördinatoren en werkbegeleiders tijdens vakantie, bij ziekte of in periodes waarin behoefte is aan extra capaciteit.
Ik ben, naast tuinen, ook inzetbaar in keukens/horeca en ateliers. De onregelmatigheid en afwisseling die dit met zich meebrengt ervaar ik als zeer prettig. Het biedt me de mogelijkheid om steeds nieuwe plekken en bezigheden te ontdekken en te blijven leren. Deze ervaring en kennis breng ik daarna weer in praktijk bij de volgende opdrachtgever.

Wintie, sociotherapeut:
Erna benadert de medemens op een bescheiden, toegankelijke en empathische manier. Mensen voelen zich daardoor in hun waarde gelaten en gezien.

Yvonne, collega-werkbegeleider:
Ik verbaas me over het gemak waarmee Erna switcht van tuin naar keuken naar creatieve werkplaats; in alle drie is ze even sterk en enthousiast.